Özel Öncütürk Koleji’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen Yıl Sonu Bahar Şenliği Öncü Sosyal tesislerinde başladı. Düzenlenen Bahar Şenliği’ne Vali Vasip Şahin, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Baro Başkanı Ali Dilber, İl Sağlık Müdürü Ersin Şimşek, AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz, Milletvekili adayı Fevai Arslan, Milli Eğitim Müdür yardımcısı Zekeriya Güzeldal, Milli Eğitim şube müdürleri ve davetliler katıldı.

Program ilk olarak konuşan Belediye Başkanı İsmail Bayram yapılan etkinliklerin güzelliğine vurgu yaparak Öncütürk Koleji’ni tebrik etti.

Daha sonra konuşan Özel Öncütürk İlköğretim Okul Müdürü Ayhan Güney, okul olarak aylardır bu organizasyona hazırlandıklarını ve çok güzel bir organizasyon olduğunu vurguladı.

Konuşmaların ardından resim sergisinin açılışı yapıldı ve resim sergisi gezildi.

Daha sonra İlk ve orta öğretim öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro gösterileri sunuldu ve okul korosunun hazırladığı parçalar seslendirildi.

Halk oyunları gösterilerinin sergilenmesinin ardından Anaokulu da dahil bütün sınıfların akademik anlamda hazırladığı stantların açılışı yapıldı ve stantlar gezildi. Etkinlikler gösterilerle devam etti.

Haber; R. BAL