Bu zamana kadar katıldığı yarışmalarda Düzce'yi başarıyla temsil eden Öncü Eğitim Kurumları'nın elde ettiği başarılar taçlandırılmaya devam ediliyor.

Öncü Koleji'nin kazandığı başarılardan dolayı bugün İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde program düzenlendi. Programda katıldığı İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İzmir Valiliği'nin düzenlediği uluslararası 6. İzmir Eğitim ve Bilim Olimpiyatı'ndan 250 proje arasından 2.'liği kazanan öğrencilere, ortaöğretim kurumları arasında TÜBİTAK tarafından düzenlenen proje yarışmasında Türkiye Finaline kazanma başarısı gösteren Matematik branşında "Asal Sayılara Farklı Bir Bakış" isimli proje ile Düzce Özel Öncü Anadolu Lisesi 12 MF Sınıfı Öğrencisi İkra Gizem Yıldız'a, Türkiye geneli Fen Bilimleri ve Uzay Teknolojileri Prototip Proje Yarışmasında, Yılın Genç Araştırmacısı ödülüne layık görülen Özel Öncü Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinden olan Cemre Seray Kınacı ve Yasemin Vanlı'ya, Fen Bilgisi dalında Türkiye 2.'liğin kazanan Özel Öncü İlköğretim Okulu öğrencilerinden Baha Tekin'e Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer tarafından Düzce Valiliği'nin hazırladığı teşekkür belgeleri ve değişik ödüller verildi. Okul öğretmenlerine ise Düzce Valiliği tarafından takdir belgeleri sunuldu.

“Başarılar bizim için önemli.”

Program sırasında açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer de elde edilen başarıların Düzce için büyük önem taşıdığını söyleyerek, “Bu başarıların devamını sağlamamız gerekiyor. Bu yıl sağlanan başarılarla Düzce'nin adını eğitimde de duyurmayı başardık. Bu katkıyı sağlayan herkese teşekkürü bir borç biliyoruz ve başarıların devamını diliyoruz.” şeklinde konuştu.