LYS yerleştirmelerinde Düzce genelinde ilk 5’e giren öğrenciler ve 7. Sınıf SBS’de ilk 5’e giren öğrenciler bugün Vali Vasip Şahin’i ziyaret etti. Vali Vasip Şahin başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Öğrencileri kabulünde konuşan Vali Vasip Şahin, eğitime verdikleri önemin meyvelerini her geçen gün aldıklarını ve Düzce’nin sıralamasının her sınavda biraz daha yukarıya çıktığını ifade etti. Bu başarı grafiğinin yükselmesinde uygulanan projelerin yanı sıra ailelerinde ve öğretmenlerin de katkıları olduğunu ifade eden Şahin sözlerini şöyle sürdürdü.

“Bu başarıyı daha da artırmamız lazım. Bu yıl bir çok proje uyguladık. Bu projelerin semerelerini de almaya başladık. Önümüzdeki yıllarda bu daha da artacak. Başarıyı hep birlikte yaşayacağız. Başarı bu anlamda sadece sınavlarda % 100 başarıyı yakalamak değil. Ayrıca iyi birer insan olmayı başarmaktır. Bu yüzden hem zaili başarıyı sağlayacağız hem de iyi bir insan olacağız.”

Vali Şahin, konuşmasının ardından sınavlarda başarılı olup üniversiteye yerleştirilen Murat Çevik, Merve Kutlu, Burak Yıldırım, Tuğçe Yıldırım ve Tuğba Karakoyun’a hediyeler verdi.

Ardından 7. Sınıf SBS’de ilk 5’e giren Özge Satar, Alper Yelimlieş, Beyza Turhan Uzun, Hüseyin Polatöz, Emel Esra Likos’a da hediyeler veren Vali Vasip Şahin, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.

Daha sonra öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirildi.

Haber; R. BAL