İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından ülke çapında üniversite öğrencilerine yönelik öykü yarışması düzenleniyor. Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklamada yarışmaya katılmak isteyenlerin yapması gerekenler aktarıldı.
Açıklama şöyle: “Uyuşturucu madde bağımlılığının sağlığa, insan ilişkilerine ve topluma verdiği olumsuz etkileri ortaya koymak ve özellikle üniversite gençliği arasında uyuşturucu madde kullanımını önlemek ve uyuşturucunun zararlarına dikkat çekmek amacı ile Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından üniversite öğrencilerine yönelik öykü yarışması düzenlenmektedir. Yarışma şartnamesi ve yarışma hakkında ayrıntılıyı bilgiye www.narkotik.pol.tr adresinden ulaşılabilmektedir.
Eserlerin en fazla 3000 kelime olacak şekilde hazırlanıp, 30 Nisan 2020 günü saat 17.00’a kadar [email protected] veya [email protected] mail adresine,  eksiksiz ve ıslak imzalı şekilde doldurulan katılım formlarının ise posta yolu ile PTT Şubeleri üzerinden PK 155 YENİŞEHİR PTT MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA adresine gönderilmeleri gerekmektedir. “