Doğa Koleji eğitim sisteminde fark yaratan kalitesi ile her geçen gün büyümeye devam ederken, bu başarının temel taşları öğretmenler de unutulmuyor…

 

 

Düzce Doğa koleji tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü öncesinde bir yemek organize edildi. Yemeğe Düzce Doğa koleji öğretmenleri, personeli ve birçok davetli katıldı.



Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Düzce Doğa Koleji Kurucusu Önder Tonyalı, Doğa Koleji Lise Müdürü Selçuk Şen, Doğa Koleji’nde uzun yıllar öğretmenlik yapan ve emekliye ayrılmaya hazırlanan Zehra Mülküt ile kolejin en genç öğretmenlerinden Ece Erdem yaptı. Doğa Koleji kurucusu Önder Tonyalı, geleceğin teminatı gençlerin yetiştirilmesinde eğitimin önemine vurgu yaptığı konuşmasında öğretmenler günü gibi özel bir günün arifesinde öğretmenlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tonyalı, “ 15 yıl içinde çeşitli zorluklara rağmen hep galibiyetle çıktık. Adımızı hep en üstte yazdırdık. Hep iyi yerlerde önemli isimlerin üzerinde adımız çıktı. çok mütevazı olduk, reklamımızı belki de iyi yapamadık. Yaptığımız iş hep iyiydi. Aldığımız parayı hak ettik. Şimdi de Bolu’da ikinci bir kampüs açacağız. İyi bir intiba ile beraber, önemli hizmetler yapmayı Allah bize nasip etsin. Öğretmenlik zor iş, işin içine girince 10 kat daha fazla anladım. Bu öğretmenler gününde bir arada olmak bana da mutluluk vesilesi oldu.” diye konuştu.

 

Doğa Koleji Lise Müdürü Selçuk Şen, ise öğretmenlik mesleğinden hiçbir zaman emekli olunamayacağını belirtirken, bu mesleğinin kutsallığından bahsetti. 27 yıldır öğretmenlik olan Zehra Mülküt de Doğa Koleji’nde keyifli geçen yıllarını anlattı.

Meslek hayatında ilk öğretmenler gününü, hayal ettiği okul olan Doğa Koleji’nde kutlayan genç öğretmen Ece Erdem, duyduğu mutluluğu dile getirdi. Doğa Koleji öğretmenleri Doğa Koleji kampüsündeki yeşil salonda düzenlenen yemekte bol bol sohbet edip stres attılar.

Haber; S.KAŞKIR