Doğa Koleji öğrencileri yine düzenlenen farklı bir organizasyonla keyifli bir gün geçirdi. Doğa koleji beden eğitim öğretmenleri, çocukların el göz koordinasyonunu geliştirmek ve çocuklara yarışma bilinci kazandırmak amacıyla 1.,2.,3.,4. Ve 5. Sınıflar arası “uzaktan kumandalı araba yarışması” düzenledi.

Doğa Koleji Spor Salonundaki Basketbol Sahası, yarışlar için piste dönüştürüldü ve bu alanda parkur yarışları yapıldı.

Son model oyuncak arabalarını görücüye çıkartan minikler pistin tozunu artırdı.Küçüklü büyüklü uzaktan kumandalı arabalarını getiren Doğa Koleji Öğrencileri, hem kendileri eğlendiler hem de izleyenleri nefes kesen yarışlarla coşturdu.

Zaman zaman araçlar pist dışına çıksa da öğrenciler başlangıç noktasından bitiş noktasına en kısa zamanda varmaya çalıştı.

 Yarışma onunda dereceye giren öğrenciler madalya ile ödüllendirilirken, yarışmaya katılan tüm öğrencilere katılım belgesi verildi.
“Türkçesi varken”

Düzce Doğa Koleji, tüm Doğa Koleji Kampüslerinde öğrencilerin öncülüğünde Türkçe’nin dil kirliliğinden kurtulması için bilinçlendirme amaçlı “Türkçesi varken” adlı dil kampanyası başlattı.

Doğa koleji öğrencileri Türkçe öğretmenlerinin rehberliğinde Düzce Merkez Zabıta Noktasında açtıkları stantla 10 sorudan oluşan mini bir anket yaptı. 

Türkçeyi daha güzel ve doğru konuşmak için başlatılan dil kampanyasına vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

 

Haber; S. KAŞKIR