Vali Ali İhsan Su, geçtiğimiz Aralık ayında Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdoğan Ülker ile inşaatını incelediği Aydınpınar Köyü’ndeki ilk ve ortaokul binasının açılışını bugün yaptı.

 

 

İnşaatı tamamlanan okulun açılışına Vali Su’nun yanı sıra Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça, Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker ile siyasiler ve öğrenciler katıldı. Açılış programı Halk Eğitim Merkezi’nin hazırladığı halk oyunları ekiplerinin gösterisi ile başladı.


Açılışa gelen Düzce Belediyesi Mehteran Takımı ise en çok minik öğrencileri sevindirdi. 
 

 


Vali Ali İhsan Su açılış konuşmasında eğitimin olmazsa olmazlardan olduğuna dikkat çekerek, geleceğin teminatı gençlerin en iyi şekilde yetiştirilmesi gerektiğini ifade etti.

 

 

Vali Su, Düzce’de eğitimin hak ettiği yere ulaşması için devam eden ve yapılması planlanan projeleri aktarırken “Düzce’de prefabrik okul kalmayacak” dedi.

 

 

Konuşmaların ardından Vali Su, protokol üyeleri ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Okul Müdürü eşliğinde sınıfları gezen Vali Su, okulların modern inşaa edildiğini basın mensuplarına gösterdi ve hayırlı olmasını diledi.

 

 

 

Haber;S.Kaşkır