Hayata geçirdiği örnek uygulamalarla sadece kurulu bulunduğu şehirde değil ülke çapında adından söz ettiren Düzce Üniversitesi'nden yeni etkinlik... Üniversitenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, artık her ayın ilk cuma gününün "Logo Günü" olarak belirlendiği ve bu özel günde tüm akademisyen, öğrenci ve personelin üniversite logosunun yer aldığı ürünleri giyeceğiya da kullanacağı aktarıldı.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar geleneksel olarak her ayın ilk cuma günü gerçekleştirilecek ve ilk olarak bugün hayata geçirilen "Logo Günü"ne tüm mensupları katılmaya davet etti.

Rektör Çakar, "Bugün 3 Ocak Cuma, üniversitemizin ilk logo günü. Bundan sonra her ayın ilk cuması üniversitemizin ismini ve logosunu taşıyan ürünler giyerek ve ürünler taşıyarak aksesuarlar kullanarak aidiyetimizi ve bilincimizi geliştireceğiz. Üniversitemizin bir mensubu olmamızın gururunu herkesle paylaşacağız. Tüm mensuplarımızı ve öğrencilerimizi logo gününe katılmaya davet ediyorum." dedi.

Üniversitenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise "Düzce Üniversitesi Ailesi bugün günlerden "Logo Günü". Bugünden itibaren her ayın ilk cuma gününde tüm üniversite mensupları olarak üniversitemizin logosunun veya görsellerinin olduğu ürünleri giyiyor ve kullanıyoruz. Üniversitemizin ürünlerine Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi girişinde yer alan Dükkan mağazasından ulaşabilirsiniz." ifadeleri kullanıldı.