Birlik ve beraberlik ruhunun perçinlendiği Ramazan Ayı’nda birçok iftar programı düzenleyen Safir Koleji son olarak çalışanlarını ağırladı.

Alanında uzman eğitmenler ve titiz çalışmalar gerçekleştiren personelini bir araya geldiği etkinlikte, ezanla birlikte oruç açıldı.



Yemekle ilgili olarak Safir Eğitim Kurumları kurucularından Murat Ayyıldız, Safir Eğitim Kurumları ailesi olarak Ramazan ayı iftar yemeği programının bu yıl üçüncüsünü düzenlediklerini belirterek şunları söyledi:

“İlk yıl 30 kişiyle başlayan bu yolculuk bugün 90 kişiyle devam ediyor. Bunun için çok mutluyum. Çünkü Safir ailesi yıldan yıla büyüyerek, kendini geliştirmeye devam ediyor. Düzce'de eğitim seviyesini artırmak uğruna çıktığımız bu yolda ciddi adımlar atıyoruz. Biz Safir Eğitim olarak Düzce'de eğitimin destekçisi olmanın yanında öncüsü olma iddiasındayız. Kadromuz bunu gösterecek güce ulaşmıştır. Sadece eğitim olayında kalmayıp kültür alanında da adımlar atıyoruz. Bununla ilgili de şu müjdeyi verebilirim 9-16 Haziran tarihleri arasında Düzce'de ilk kitap fuarını gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı şimdiden fuarımıza davet ediyoruz.”

Haber: E.K.DURSUN
Görüntü: T.AKARSU