Eğitim yılını tamamlamaya hazırlanan minikler için şimdi de yaz okulu heyecanı başladı. Başarı odaklı eğitim anlayışıyla Düzce’de özel eğitimde iddialı okullar arasında başı çeken Safir Koleji yaz okulu takvimini açıkladı.

Deneyimli ve uzman öğretmenler eşliğinde öğrencilerin yaz tatilinin ilk haftalarını en verimli şekilde değerlendirmesi için 17 Haziran ve 12 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek yaz okulu dolu dolu bir içerikle hazırlandı.

Müzik, yüzme, yabancı dil, dans, satranç, kodlama, drama, görsel sanatlar, akıl oyunları, değerler eğitimi, geleneksel okçuluk, binicilik gibi birçok dalda eğitim alacak olan öğrenciler ilgi alanlarını geliştirirken, daha geniş bir ufka sahip olacak.

Akademik, sportif ve sanatsal müfredatın yanı sıra akademik bir eğitim programı da uygulanarak, İngilizce edinimleri keyifle taze tutulacak.

Birçok branşta eğitim verilecek olan program dahilinde, günlük 8 saat ders alacak öğrencilerin, geleceğe daha güçlü bakması sağlanacak.

Yaz döneminde eğlenmeyi ve öğrenmeyi harmanlayan özel programı ile öğrencilerini bekleyen Safir Koleji Yaz Okulu’na başvurmak isteyenler 0380 524 15 15’i arayarak başvurularını yapabilecek.


Haber: C.ÜSTÜNER

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ