Melis Kırtasiye sahibi Fatma Bakan okul öncesi ve görsel tasarım öğretmenleri için bir akşam yemeği organizasyonu düzenledi. Organizasyonda ayrıca öğretmenlere çocukların çok sık kullandığı boya ve oyun hamuru hakkında da çeşitli bilgiler verildi.

 

 

Gecenin ön plana çıkan etkinliği ise öğretmenlerin tamamen organik ürünlerden oluşan Creall, Vincent, Titi tanışmaları oldu. Yemek öncesi yapılan sunum kırtasiye ürünlerine bambaşka bir boyut ve bakış açısı getirdi.
Anaokulu, kreş gibi okul öncesi eğitim verilen merkezlerde bundan böyle kimyasal hiçbir içerik taşımayan, tamamen doğal boyaların, yapıştırıcıların, oyun hamurlarının kullanılacak olması büyük memnuniyet yarattı. Kapağı açık kalsa bile yıllarca kurumayan oyun hamurları, su bazlı boyalar, reçinelerden elde edilen tamamen doğal yapıştırıcılar şaşkınlık ve hayranlıkla karşılandı. Gerek kullanım kolaylığı gerekse çocuk sağlığı açısından sıfır risk taşımaları ürünlerin en önemli özellikleri olarak göze çarptı.

 

Düzce’nin EN71 Belgeli ürün yelpazesine sahip ilk ve tek kırtasiyesi olan Melis Kırtasiye, Creall, Vincent, Titi markalarıyla Düzce’yi buluşturarak hem çocuk sağlığına verdiği önemi hem de kaliteyi ön planda tuttuğunu göstermiş oldu.

Haber: M. YILMAZ