Düzce’de faaliyet gösteren Melis kırtasiye 5 Ocak tarihinde il genelinde yapılan SBS deneme sınavında Kaynaşlı’da dereceye giren öğrencilere hediye çeki ve MORPA kampüs interaktif ders çalışma sistemi hediye etti.

Deneme sınavında Kaynaşlı’da birinci olan Selçuk Sarıçökek İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Oğuzhan Yılmaz, Kaynaşlı İlköğretim okulu 5. Sınıf öğrencisi Neslihan Şahin, Üçköprü İlköğretim Okulu 6. Sınıf öğrencisi Muhammet Enes İlhan, Kumluca İlköğretim okulu 7. sınıf öğrencisi Samet Uzun ve Anadolu Kalkınma Vakfı İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencisi Mustafa Mert Çelik hediyelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayati Bal’ın elinden aldı.

Başarıyı ödüllendirmenin onur verici bir davranış olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayati Bal, diğer kurumlara da örnek teşkil etmesi gerektiğini söyledi.

Melis Kırtasiye Sahibi Fatma Bakan daha sonra MORPA kampüs interaktif ders çalışma sistemini Düzce’de en çok kullanan Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu 5. Sınıf öğrencisi Emir Özyüreği