Özel Düzce Oyna ve Öğren Anaokulu’nca geri dönüşüm sergisi açıldı. Minikler geri dönüşümle ilgili yaptıkları birbirinden güzel çalışmalarını sergileme fırsatı buldu.


Oyna Öğren Anaokulu bahçesinde yapılan açılışa Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Çetin, şube müdürü Mehmet Apaydın, Milli Eğitim Müdürü Ali Cambaz, anaokulu müdürleri, Özel Hayalimiz Anaokulu Kurucusu Fatma Bakan, diğer kurum müdürleri ve misafirler katılım sağladı.




Oyna Öğren Anaokulu Müdürü Melike Efe ile Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Hatice Çalışkan’ın Düzce Valiliği koordinasyonunda ortaklaşa yürüttüğü Hami Kardeş Proje’nin bir parçası olarak düzenlenen sergide ‘Ekmeğin Geri Dönüşüm Hikayesi’, ‘Tak Takıştır Yap Yakıştır’, ‘Bez Torba’ ve ‘ Artık Malzemelerden Kostüm Yapımı’ temaları ön plana çıktı.




Ayrıca miniklerin yapmış oldukları çalışmaları defile ile tanıtması büyük beğeni topladı. “Ekmeğin geri dönüşüm hikayesi ile ilgili projeye katkı sağlayan velilere katılım belgelerini Düzce İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Çetin takdim etti. Bayat ekmeklerden yapılan ürünleri içeren yemek kitabı misafirlere hediye edildikten sonra program sona erdi.






Haber: H. DURNA