19 Mayıs Atatürkü anma gençlik ve spor bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen gençlik haftası sevdamız türkçemiz türkü söyleme şiir okuma ve hikaye anlatma yarışmasının finali gençlik merkezinde yapıldı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğünün onganizasyonuyla Arsal Anadolu Lisesinin koordinatörlüğünde yapılan yarışmanın on gündür devam eden elemelere İl genelinde bulunan liseler katılmıştı.
Elemelerin ardından finale kalan Düzce Lisesi, Arsal Anadolu Lisesi, Akcakoca Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Akcakoca Endüstri Meslek Lisesi, Cumhuriyet Lisesi ve Atatürk Liselerinin öğrencileri birbirinden güzel eserleri okudular ve izleyenleri adeta büyülediler.
Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, Müdür Yardımcıları Zekeriya Güzeldal ve Turgut Cüre, Okul Müdürleri, Öğrentenler Veliler ve Öğrencilerin dikktatle takip ettikleri yaşırmada 7 ayrı lisenin finalist öğrencilerinin performansları büyük alkış aldı.
Şiir yarışmasının ardından hikaye anlatımına geçildi ve şiirde olduğu gibi hikayeleri anlatan öğrencilerin performanslarıda çok beğenildi.

Haber; H. KAYA