Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na katılacak adayların mağduriyet yaşamaması amacıyla nüfus cüzdanı müracaatları için sınav günü olan 23 Mart 2014 tarihinde nüfus müdürlüğü açık olacak!

Herhangi bir sebeple sınav günü nüfus cüzdanını kaybeden veya değiştirme nedeniyle nüfus cüzdanı almak için müracaat eden adayların olabileceği ihtimaline karşılık sınav günü Düzce Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü saat 07.00-10.15 saatleri arası açık tutularak bu tür talepleri karşılanacak. Kayıp ve değiştirme nedeniyle nüfus cüzdanı almak için nüfus müdürlüğüne müracaat eden adayların yanlarında 2014 Yükseköğretime Geçiş Sınav Belgesi ile 2 adet fotoğraf (Son 6 ay içinde çekilmiş) bulundurması gerekiyor.

YGS adaylarının dikkatine!

Öte yandan sınava girecek adayların sınavda sorun yaşamamaları için nüfus cüzdanlarında T.C. kimlik numarası, son altı aylık fotoğrafı ve soğuk damgası olması gerekiyor. İl Nüfus Müdürlüğü; sınava girecek adayların bu hususlara dikkat ederek, sınav tarihinden önce gerekli kontrolleri yaparak olabilecek eksiklikleri gidermeleri hususunda gerekli hassasiyeti göstermeleri gerektiğini duyurdu.

 

Haber;C.Üstüner