Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açık öğretim Fakültelerinin sınavları 31 Mayıs Cumartesi ve 1 Haziran Pazar günleri sabah 09,00’da, öğleden sonra 14,30’da başlamak üzere dört oturum halinde yapılacak.

 

Sınavların huzur ve güven içerisinde yapılabilmesi için bir dizi güvenlik önlemlerini alındığı, sınav sırasında öğrencilerin her türlü gürültü kirliliğinden etkilenmemeleri için, vatandaşların da bu konuda duyarlı davranmaları gerektiği belirtildi.

 

Teknik Eğitim Fakültesi, Orman Fakültesi, Düzce Lisesi, Ticaret Lisesi, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Fatih Endüstri Meslek Lisesi, Kız Meslek Lisesi ve Düzce Meslek Yüksekokulun da yapılacak sınavlara adaylar gelirken yanlarında, hesap makinesi dışında kullanılması yasaklanan araçları getirmemeleri ifade edildi.

 

Ayrıca, Konuralp Yerleşkesindeki Teknik Eğitim Fakültesi ve Orman Fakültesi binalarına, Beçi-Koop. Araçları tarafından ulaşımın sağlanacağı, araçların şehir merkezinden gelenler için Anıt park, Kalıcı Konutlardan gelecekler için de 9. Bölgeden sabah 07,30 ve öğleden sonra 13,00’dan itibaren hareket edeceği belirtildi.