Türk Eğitim- Sen Düzce Şubesinin 6. Olağan Genel kuruluna, MHP Düzce İl Başkanı Ümit Yılmaz, Türk Eğitim-Sen Düzce Şube Başkanı İsmail Şişman, Türk Eğitim-Sen temsilcileri,  delegeler ve üyeler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından divan kurulu için Şemsettin Bahadır, Yusuf Yaman ve Burhan Köse görevlendirildi.
Türk Eğitim- Sen Düzce Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu’na 4 yıllık görev süresinin ardından bir kez daha başkanlık koltuğuna talip olan İsmail Şişman’ın sözleri ise damga vurdu. Şişman, 15 Temmuz hain darbe girişimiyle eğitim camiasının yaşadığı sıkıntılara da değinerek sert çıkışta bulundu.
Şişman, “Tarihte görülmemiş bir makam mafyası ortaya çıkmıştır. Bu süreçte herkes şahittir ki alçalmada sınır tanımadılar. Varlığımıza kastetmeyi denediler, kişiliğimize saldırdılar. Her türlü taşkınlığı, ahlaksızca teklifi yaptılar. Şımardıkça şımardılar ama güçleri bizim camiamıza yetmedi.” Dedi.
Konuşmalarından ardından yapılan oylamalar sonucu, tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan İsmail Şişman güven tazeleyerek yeniden başkan oldu.
Şişman’ın yönetiminde yer alan isimler ise şu şekilde:
Yönetim Kurulu,

  1. İsmail Şişman
  2. İsmail Çakır
  3. Hayri Dursun
  4. Mehmet Yılmaz
  5. İlker Büyükyonga
  6. Fikret Ün
  7. Cemil Can
Denetleme Kurulu,
  1. Özgür Balpetek
  2. Mehmet Fatih Dilaveroğlu
  3. Nihat Özkan
  4. Murat Gök
  5. Cevdet Atalay
Disiplin Kurulu,
  1. Ahmet Bayram
  2. Vedat Ali Akça
  3. Şaban Boz
  4. Yener Ertay
  5. Selçuk Kumbar
 
Haber; G. TEMEL