Eğitimde bir türlü istenilen seviyeyi yakalayamayan, depremin ardından hala prefabrik okul sorunuyla boğuşan Düzce’de sonunda eğitim masaya yatırılacak. Çalıştayda gerek fiziki koşullardaki yetersizlikler gerekse sınavlarda alınan başarısız sonuçlara çare aranacak. Eğitimin çıtasının yükseltilmesi adına yapılan çalıştayda eğitimin tüm kademelerinde neler yapılabilir tartışılacak.
Muhalefetinde sıklıkla diline doladığı eğitim sorunlarına çok yönlü bir çözüm arayışı sağlamak için harekete geçen Düzce valiliği tarafından düzenlenen “Düzce Eğitimi Konuşuyor” adlı Çalıştay 21-22 Kasım tarihlerinde yapılacak.
Düzce'de eğitimin daha iyi noktalara taşınması adına haftalardır Düzce Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlıkların sürdüğü Çalıştayda Düzce’nin eğitimdeki sorunların masaya yatırılacağı gibi çözüm noktasında yapılması gerekenler için yol haritası çizilecek.
Eğitimci, sivil toplum örgütü temsilcisi ve basından da temsilcilerin yer alacağını komisyonlarda alınan kararlar kitaplaştırılacak. 



Haber: S. KAŞKIR