Şu günlerde kayıt yoğunluğu yaşanan Düzce Üniversitesi'nde hem kurumlar hem de öğrenci toplulukları tarafından açılan stantlarla yeni öğrenciler bilgilendiriliyor.

Bu kapsamda, Açık Öğretim Fakültesi Düzce Bürosu personeli tarafından, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi'ne yönelik ikinci üniversite tanıtımının yapılması amacıyla, Konuralp Yerleşkesi'nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi'nde stant açıldı.  19 Ağustos'a kadar devam edecek tanıtıma öğrenciler ve onlara eşlik eden aileleri yoğun ilgi gösterirken Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç standı ziyaret ederek, görevlilerden bilgiler aldı.

“KAMPÜSE HOŞ GELDİN” STANTI

Düzce Üniversitesi'ne yeni kayıt yaptıran öğrencilere Düzce Akademik Koordinasyon Topluluğu da açtıkları stant ile yardımcı oluyor. Türkiye’nin her üniversitesinde açılan “Kampüse Hoş geldin” stantları ile yeni kayıt yaptıran öğrencilere UNİAK temsilcileri, üniversite ve şehir hakkında bilgi veriyor. Düzce Üniversitesi Akademik Koordinasyon Topluluğu üyeleri de Düzce Üniversitesi'nde açtıkları stantla yeni kayıt yaptıran öğrencilere Düzce Üniversitesi, şehir, yurtlar, yemekhaneler, merkezi kafeterya gibi konularda önemli bilgiler veriyor.

Düzce Akademik Koordinasyon Topluluğu, her sorusuna cevap verdikleri öğrencilerin indirimli otobüs kartlarını nereden alacaklarından ders seçimleri, yurtdışı öğrenci değişim programlarına kadar öğrencilerin kafalarındaki soru işaretlerini cevaplıyor. Öte yandan UNİAK’ın yıl boyunca yaptığı etkinlikler, programlar ve organizasyonlar hakkında da bilgiler veriliyor.

Haber; C. ÜSTÜNER