Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu mensupları doğada buluştu. Kaynaşlı’da meslek yüksekokulu mensupları, öğrencileri ve doğaseverler gün boyu süren çeşitli etkinlikler düzenleyerek doğada stres atma imkanı buldular.



Kaynaşlı Çamlıpınar Göleti’nden başlayan ve Topuk Yaylası’na kadar süren 8 kilometrelik yürüyüşe; Kaynaşlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Barış Şimşek, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Bayraktar, İzcilik Fedarasyonu Düzce İl Temsilcisi Zekai Altundal, Kaynaşlı İlçe ve Spor Gençlik Müdürü Ali Daşbaş, Meslek Yüksekokulu personelleri ve öğrencileri, Düzce Üniversitesi Genç Tema Topluluğu Üyeleri ve İzcilik Fedarasyonu Düzce İl Temsilciliği Öğrencileri katıldı.
Kaynaşlı İlçe ve Spor Gençlik Müdürlüğü tarafından tedarik edilen bisikletlerle öğrenciler Topuk Yaylası Göleti etrafında bisiklet binme heyecanını yaşadı.



Ayrıca İzcilik Federasyonu Düzce İl Temsilcisi Zekai Altundal önderliğinde gerçekleştirilen oyun ve etkinliklerle öğrenciler doğada stres atma imkanı buldu.

“Doyasıya vakit geçirdik”

Doğa yürüyüşü sonrası açıklamalarda bulunan Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Bayraktar konuşmasında şunları söyledi:

“Bugün yaklaşık 8 kilometre yol yürüdük. Yolun engebeli ve kısmen çamurlu olmasına rağmen etkinliğimize katılan doğaseverler ve öğrencilerimiz doyasıya vakit geçirdi.”



Haber: İ.İ. AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ