2010-2011 eğitim öğretim yılında açılan Düzce Anadolu İletişim Lisesi tanıtım toplantılarına devam ediyor. Düzce’deki siyasi ve akademik çevrelerin öğrencilerle bir araya gelerek tecrübelerini paylaştığı tanıtım toplantıların da iletişim Lisesi öğrencilerinin de yaptığı çalışmalar aktarılıyor. Tanıtım toplantısının bugünkü konuğu Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu oldu. 
Toplantıda ilk olarak öğrencilerin çalışmaları sunum eşliğinde davetlilere gösterilirken İletişim Lisesi Bölüm Başkanı Safer Burak tarafından bölüm hakkında kısa bir bilgi verildi. Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Cumayeri MYO Müdürü Hakan Polat, Düzce MYO Müdürü Arif Güngör ile Sanat ve Tasarım Bölümü Başkanı Hüseyin Baran’la birlikte kısa bir söyleşi gerçekleştirdi. İletişim lisesini yakından takip ettiğini belirten Şerifoğlu, öğrencilerin merak ettiği soruları da cevaplandırdı.
Şerifoğlu, tanıtım toplantısında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 128 saatlik Bilgisayar Destekli Reklam ve Tasarım Kursunu başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikalarını verdi.

 

Haber; S. KAŞKIR