Okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması amacıyla2006 tarihindeMilli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan ve 2019 yılına kadar devam edecek olan “Beyaz Bayrak İşbirliği protokolü” kapsamındaDüzce’de okullar beyaz bayraklar ödüllendirilmeye devam ediyor.

Protokol kapsamında bu yıl da İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda yapılan denetimlerde temizlik ve hijyen kurallarına uygunluğu tespit edilen eğitim kurumları “Beyaz Bayrak Sertifikası” ile taçlandırıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen törenle sertifika almaya hak kazanan 36 kuruma beyaz bayrakları, pirinç levhaları ve sertifikaları İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Müdür Yardımcısı Talha Cebeci ve İl İSGB Koordinatörü Muhsin Köse tarafından takdim edildi.

İl Milli Eğitim MüdürüMurat Yiğit, öğrencilerin daha sağlıklı, temiz ve hijyenik ortamlarda eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, beyaz bayrak almaya hak kazanan okullarımızı tebrik etti.

Öte yandan Düzce’de bu yıl 36 okul sertifika almaya hak kazanırken, il genelinde beyaz bayrak alan kurum sayısı177’ye yükseldi.

Haber: C.ÜSTÜNER
Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ 

İOS için TIKLAYINIZ