Mustafa Kemal Orta Okulu Okul Aile Birliği, 26 ile 27 Kasım’da 8.sınıflara yapılacak olan Temel Eğitimden Orta Öğretime geçiş sınavı öncesi, öğrencileri sınava daha fazla motive edebilmek adına Kişisel Gelişim Uzmanı Erkan Demir’i okula davet etti.

Okul Aile Birliği’nin başarıya giden yolda gerçekleştirdiği 3. Etkinlik olan motivasyon programı, okulun kapalı spor salonunda yapıldı. Ankara’dan programa davet edilen Gelişim Uzmanı Erkan Demir, kendi hayatından kesitler sunarak öğrencilere fikirler verdi.


Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği program hakkında Mustafa Kemal Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Berna Erol açıklama yaptı. Erol, “Çarşamba ve Perşembe günü 8.sınıfların TEOG sınavı var. Sınavdan önce sınav stresini nasıl yok ederiz. Sadece sınav stresiyle de ilgili değil, çocuklarımızın hiçbirinin bir hayali bir amacı yok. Bugünde hayallerle ilgili bir program düzenledik. Bunu faydalı olacağını düşünüyoruz. Bu gibi çalışmalarımız devam edecek. Bundan sonra ilk olarak velilere yönelik programımız olacak” dedi.

 

Haber:Y.SEVER