Her sene geleneksel olarak gerçekleştirilen . Liseler Arası Müzik Yarışması (Eski Adı ile KASDAV) nın bu sene gerçekleştirilecek olan Vodafone Freezone 16. Liseler Arası Müzik yarışmasında Düzce’yi temsil eden Anadolu Öğretmen Lisesi oylarınızı bekliyor.
Bu yarışma kapsamında, 12 Şubat 2013 günü www.vodafonefreezone.com sitesinde gerçekleşen uygulamada Vodafone FreeZone 16. Liselararası Müzik Yarışması’na katılan gruplar, kendi posterlerini oluşturarak, gençlerin oylamasına sunuyor. En çok oy alan grup, Vodafone FreeZone 16. Liselararası Müzik Yarışması finallerine direkt katılma şansı yakalayacak. Her kullanıcının 2 oy kullanma şansı olurken, biri sitedeki uygulama üzerinden diğeri ise SMS ile kullanılacak.
Yarışma için oylama süreci 12 Şubat’ta başladı ve 14 Nisan 2013 saat 23:59 itibariyle oylama sona erecek. Yarışma boyunca Vodafone FreeZone 16. Liselerarası Müzik Yarışması’na katılan gruplar, posterlerini oluşturacaklar, kullanıcılar da bu posterleri oylayacaklar. En çok oy alan grup Vodafone FreeZone 16. Liselerarası Müzik Yarışması finaline direkt katılma şansı yakalayacak.