Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi 2014-2015 Akademik Yılı düzenlenen bir törenle mezunlarını uğurladı..Üniversitenin Cumhuriyet Konferans Salonu'nda yapılan törene Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre başta olmak üzere kurucu rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu ile mezun öğrencilerin  yakınları da hazır bulundu.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, yaptığı konuşmada üniversitenin farkını dile getirerek tıp fakültesinden mezun olan hekimlere de tavsiyelerde bulundu. "İnsanın beden ve ruhtan meydaan geldiğini unutmayın" diyen Rektör Demircan Çakar:" İnsan sevgisini de  rehber alın" dedi:



Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr.Safinaz Ataoğlu'da özellikle öğrencilere normal hayatta  karşılaşabilecekleri zorluklar hakkında uyarıcı tavsiyelerde bulundu:Tıp Fakültesinden mezun olan 75 Doktar birer birer sahneye davet edilmesiyle başlayan törende öğrencilerin heyecanlı tavırları gözden kaçmazken yeni mezun hekim yakınlarının heyecanlı tavırları da gözlerden kaçmadı.

DÜ.Tıp Fakültesi 2014-2015 Akademik Yılı birincisi Dr. Elif Karasal, yaptığı duygusal bir konuşmasıyla salondan büyük alkış aldı..Kendisinin okumasını sağlayan ailesine gönülden teşekkür ederek konuşması dikkat çeken Dr. Karasal, okul yönetimi ve idarecileri ve ailesi başta olmak üzere herkesimi içine alan bur tespitte bulundu: " Bu başarı hepimizin başarısıdır" dedi:

Program Tıp Fakültesinden mezun olan yeni doktorların diplomaların takdimi ile son buldu. Okul Birincisi Dr. Elif Karasal'ın  diplomasını Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, ikinci olan öğrenci Dr. Orhan Efe'nin diplomasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin, üçüncü olan Dr.Ezgi Doğa Akoğlu'nun diplomasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, 4. olan mezun Dr. Yasin Selvi'nin diplomasını  kurucu rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu  verirken Dr. Miraç Sevindik'in diplomasını da Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu takdim etti.

Haber;E.TAYHAN