Şükran Öney Anaokulu ek binası düzenlenen törenle hizmete girdi.
Düzenlenen törene Vali Bülent Kılınç, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, İl Müftüsü Alattin Gürpınar TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ertan Taşlı, TSO Başkanı Okula büyük katkı sağlayan ve okula ismi verilen Şükran Öney ve davetliler katıldı.
Okul Müdürü Emine Taşlı törende yaptığı konuşmasında "100 Metrekarelik bir alan daha ek bina yaparak çocuklarımızın daha iyi bir ortamda eğitim almalarını sağladık. Bu anlamda bize destek verelere teşekkür ediyorum” dedi ve binayı büyütmenin yanında kaliteyi arttırmak için çalışmalar yaptıklarını ve bu anlamda koydukları hedefler doğrultusunda TSE EN ISO 9001-2008 kalite belgesini aldıklarını söyledi.
Vali Bülent Kılınç, hayırların en iyisinin eğitime yapılan yatırımlar olduğunu işaret ederek “En önemli hayır eğitime yapılandır. Tüm iş adamlarımızın eğitime katkı sağlamalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Kelebekler sınıfı öğrencilerinin hazırladığı gösteri ve belge töreni yapıldı. Tören ek binanın kurdelesinin kesilmesiyle son buldu.