Sivil toplum örgütleri Haziran sonuna kadar tamamlanması öngörülen Düzce Üniversitesi tıp Fakültesi Hastanesi’nin tefrişatı için kolları sıvıyor. TSO Başkanı Metin Büyük, TSO Meclis toplantısına katılan işadamlarından Kalkınma ve Tanıtma Vakfı’nın başlattığı kampanlaya destek vermelerini istedi.

Göreve gelişinin üçüncü yıldönümü nedeniyle faaliyetleri hakkında bilgi veren TSO başkanı Metin Büyük, odaya kayıtlı 3750 üye olduğunu, önümüzdeki dönemde, halen 11 olan meslek grubu sayısının sekize düşürüleceğini açıkladı. 2009 şubatında TSO Başkanlığı seçimlerinin yenileneceğini belirten Büyük, önümüzdeki aydan itibaren aday olmak isteyenlerin yeni listeleri alabileceğini söyledi.

Büyük, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin tefrişatı için  destek isterken, Kalkınma ve Tanıtma Vakfı’nın kampanyası kapsamında döşenmesi gereken 228 oda olduğunu,  Platin bağış için 25 bin YTL,  Altın Bağış için 10 Bin YTL , gümüş bağışçıların ise 5 Bin YTL ödemesinin kararlaştırıldığını, katkıda bulunanların isimlerinin Hastane girişindeki tabelaya isimlerinin yazılacağını söyledi.

Büyük,  konuşmasının ardından görev yaptığı üç yıl boyunca gerçekleştirilen etkinlikleri slayt gösterisi eşliğinde anlattı.