TÜBİTAK Ortaöğretim Kurumları Arası Araştırma Projeleri Yarışmasında birinci olan ve finale kalan Öncü Anadolu Lisesi öğrencisi İkra Gizem Yıldız, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer'i ziyaret etti.

Matematik dalında "Asal Sayılara Farklı Bir Bakış" isimli proje ile Düzce Özel Öncü Anadolu Lisesi 12 MF sınıfı öğrencisi İkra Gizem Yıldız, İstanbul Bölge Finallerinde birinci olarak Ankara'da ki finallere katılmaya hak kazandı. Düzce'de bir ilki gerçekleştirerek, 22-24 Mayıs günleri arasında Ankara'da düzenlenecek olan TÜBİTAK Ortaöğretim Kurumları Arası Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finaline katılma başarısı gösteren İkra Gizem Yıldız, Öncü Anadolu Lisesi Müdürü Onur Özdemir ve Matematik Danışman Öğretmeni Suat Sert ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer'i ziyaret etti.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Sezer, Elde edilen bu başarının çok önemli olduğunu söyleyerek İkra Yıldız'ı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Geçen yıl yapılan yarışmalar'da da Öncü Koleji'nin başarılar elde ettiğini hatırlatan Sezer, “ Öğrencimizin Ankara'dan da büyük başarılar ile döneceğine inanıyorum.” dedi.

İstanbul'da yapılan bölge yarışmalarında birinci olan ve finale katılma başarısı gösteren İkra Yıldız, 22- 24 Mayıs tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan finallerde projesini yarıştıracak.