Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer, zihinsel engelli çocuklara eğitim veren Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim ve Uygulama Okulu'na ziyarette bulundu. Tuncer, okulda görev yapan öğretmenlerle birlikte sınıfları gezerek engelli öğrencilerle bir araya geldi. Burada çocukların yakın ilgisi ile karşılaşan Tuncer, okulda eğitim gören öğrencilerle tek tek sohbet etti ve öğretmenlerle de görüşerek okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.


"Buradaki öğretmen arkadaşlarımız büyük emek sarf ediyor"

Ziyaret hakkında da kısa açıklamada bulunan Başkan Yardımcısı Tuncer, özel çocukların daha özverili bir eğitime ihtiyacı olduğunu belirterek, "İlimizde faaliyet gösteren Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim ve Uygulama Okulu'nda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldik. Burada çok özverili bir hizmet var, dezavantajlı çocuklarımızın hayata hazırlanması, onların sosyal yaşantılarını bir nebze de olsa geliştirmeleri açısından buradaki öğretmen arkadaşlarımız büyük emek sarf ediyor.


Her birini ayrı ayrı tebrik ediyor ve kendilerine teşekkür ediyorum. Okulda görev yapan arkadaşların kurumumuzdan beklentilerini öğrenmek açısından da bu ziyaret çok faydalı oldu. Özel çocuklarımızla geçirdiğim bu özel zaman beni çok mutlu etti. Hepsine derslerinde ve hayatlarında başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.