Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, üniversitenin geleneksel 6 aylık sunumunu bugün gerçekleştirdi. Şerifoğlu sunumda, son 6 ayda yapılanlar, üniversitenin eksikleri ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Şerifoğlu, “ Biz düzce olarak çok şanslı bir bölgedeyiz. Peki Düzce’nin iddiası var mı? Bu hepimizin kafasında soru işareti olarak kalsın istiyorum. İddiası olan kurumlara sahip çıkıyor muyuz ya da ne derece sahip çıkıyoruz. Bu çok önemli bir şey. İyi doğru ve güzel olana sahip çıkmak ve eksikliği gidermek için yapıcı eleştiride bulunmak daha iyiyi hep birlikte aramak ve iyiye sevinmek önemli.” dedi

Cumhurbaşkanı açacak

Erciyas Boru tarafından üniversiteye kazandırılan yabancı diller yüksekokulu inşaatının hızla ilerlediğini söyleyen Rektör Şerifoğlu, okulun açılışını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yapacağını belirtti.

Şerifoğlu, “ Üniversitemiz ve ilimiz için çok önemli bir dönüm noktası yabancı diller yüksek okulu binamız hayırsever bir sanayici ailemiz tarafından üniversitemize yaptırılmaya başlandı. Bu anlamda çok mutluyuz. Temelinin atıldığını gördünüz mayıs ayında temelini attığımız bina şuan tamamlanmak üzere. Son derece hızlı üreyen bir bina.