Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Profesör Doktor İlhan Genç, Düzce Üniversitesi’nin yeni eğitim öğretim yılına hazır olduğunu ifade ederken yurt sorununa da açıklık getirdi. Genç, “Yeni eğitim öğretim yılı için üniversitemiz hazır. Bütün fakültelerimiz, meslek yüksekokullarımız olarak hazır vaziyetteyiz. Detaylarda küçük sorunlarımız olabilir ama onları da hemen çözme aşamasındayız. Hiçbir sorunumuz yok, öğretim elemanlarımız görevlerinin başlarında.
Öğrencilerimizin özellikle yurt sorunlarını gidermede YURT-KUR’un bir gayreti oldu. Yurt açılacağını biliyoruz. O yurdumuzda açıldığında barınma sorunu da halletmiş olacağız.” dedi.

Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Profesör Doktor İlhan Genç, Düzceli hemşerilerinin Kurban Bayramını şu sözlerle tebrik etti. “Ülkemiz ve İslam Dünyası büyük bir açmazdan geçiyor. Büyük bir badire atlatıyor. Kurban Bayramı vesilesi ile hem ülkemiz hem İslam Dünyası bu zorlu süreci atlatacak. Bu vesile ile Düzce Üniversitesi olarak bütün hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyoruz. Bayram sonrası hemen yeni bir öğretim yılı başlayacak. Bu vesile ile hemen bayram sonrası Düzce’mize gelecek öğrencilere sağlık ve esenlikli bir dönem diliyorum.”

Haber:Y.SEVER