Düzce Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim Topluluğu Musababa Ortaokulu’nda 16 anasınıfı öğrencisinin yüzünü güldürdü. Üniversite öğrencileri tarafından hazırlanan anasınıfı ve zeka oyunları sınıfı Musababa Ortaokulu’na bugün yapılan açılış töreni ile kazandırıldı.
Topluluk tarafından hazırlanan zeka oyunları sınıfında öğrencilerin bilimsel temelli düşünme, proje temelli anlama becerilerini ortaya koymaları amaçlandı.



Açılış törenine Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar ve Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’in katılımıyla yapıldı.

“Burayı dört duvarken sıfırdan bu hale getirmişler”
Açılışta konuşan Vali Dağlı şu ifadelerde bulundu:
“Rektör hocamızla, Milli Eğitim Müdürümüzle, üniversitemizin okul öncesi öğrenci topluluğu ile beraber yaptığımız bu anasınıfımızın açılışını yapıyoruz. Burası Musababa Ortaokulu’nda böylesine güzel bir anasınıfımızı oluşturmuşlar üniversitemizdeki anasınıfı öğrenci topluluğu adı altında. Burayı dört duvarken sıfırdan bu hale getirmişler. Gayet güzel. Görüyorsunuz çocuklarımız da cıvıl cıvıl bugün itibariyle okullarına başladılar. İnşallah çocuklarımız için iyi olacak. Üniversitemize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz ve burada yetişecek öğrencilerimize de başarılar diliyoruz.”



Rektör Çakar ise öğrenciliğin yalnızca akademik hayattan ibaret olmadığını belirterek öğrencileriyle gurur duyduğunu ifade etti.

Haber: Ö. YILMAZ