Düzce Üniversitesi mensupları, Rektörlük tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bayramlaşma Töreni’nde bir araya geldi.

Ramazan Bayramı öncesinde, Rektörlük önünde gerçekleşen Bayramlaşma Töreni’ne; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. İdris Şahin ve Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü, Genel Sekreter Hasan Sadi Ateş, akademik ve idari birim yöneticileri ve personeller katıldı.



Düzce Üniversitesi mensuplarının bayramını tek tek kutlayan Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, anlamlı bir günde bir araya geldiklerini ifade ederek, Kadir Gecesi’nin hayırlara vesile olmasını temenni etti. Birlik ve beraberliğin daim olmasını dile getiren Rektör Çakar, Düzce Üniversitesi’nin 2019-2023 dönemi rektörlüğüne tekrar atanmasında Düzce Üniversitesi mensuplarının hayır duası ve desteklerinin de önemli olduğunu vurguladı.



Düzce Üniversitesi’nin huzurlu çalışma atmosferinden her zaman mutluluk duyduğunu belirten Prof. Dr. Çakar, bunu kurumsal bir dil olarak gelecek yıllara da taşımanın önemine değindi. Tüm mensupların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, ülkemizin huzurlu bir bayram geçirmesini dileyerek sözlerini sonlandırdı.



Bayramlaşma töreni, Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Furat Akdemir’in yaptığı duanın ardından sona erdi.

Haber: C.ÜSTÜNER