Düzce Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim Topluluğu Düzce’deki anaokullarına desteğini sürdürüyor. Düzce Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim Topluluğu, gönüllü müzik topluluklarının konserleri neticesinde Düzce’ye 3 yılda yepyeni anaokulları kazandırdı.


Topluluk, gönüllük esasıyla ve özverili şekilde hazırladıkları anaokulu açılışlarını, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç’in destekleriyle gerçekleştirdi.


Bu kapsamda yeni bir anaokulu ihtiyacının giderilmesi amacıyla, Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi İstiklal Konferans Salonu’nda, genç ve dinamik bir grup olan Grup Dominant konser verdi. Topluluk düzenlenen yardım konserinden elde ettiği gelirle, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirleyeceği ve ihtiyaç olan bir bölgede anaokulu oluşturulmasına destek olacak.


Düzce Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim Topluluğu Başkanı Ayşenur Özkaraca konser öncesinde yaptığı konuşmada; Topluluğun ilkeleri, amaçları ve bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler paylaşarak kendilerine desteğini hiç esirgemeyen Topluluk Danışmanı Doç. Dr. Özge Pınarcık’a minnettar olduklarını belirtti. Ayrıca “Bir Tebessüm İçin Çalışıyoruz” sloganıyla çıktıkları bu yolda Topluluğa destek olan Grup Dominant’a, emeği geçen kişi ve kurumlara teşekkürlerini iletti.