Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Gönül Köprüsü projesi kapsamında Uşaklı öğrenciler Düzce'ye geliyor. Yarın gelecek olan öğrenciler, 6 gün boyunca Düzce'nin tarihi ve turistik yerlerini gezecek.

Gönül Köprüsü projesi kapsamında geçtiğimiz günlerde Eskişehir'e giden Düzceli öğrenciler, bu kez Uşaklı öğrencileri ağırlayacak. Yarın sabah 09:00'da Düzce'ye gelecek olan öğrenciler Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde karşılanacak. Uşaklı öğrenciler, Fen Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi pansiyonlarında konaklayacak. Cumartesi günü başlayacak olan etkinliklerde öğrenciler, Anıtpark'ta düzenlenen programın ardından Gölyaka Kültürpark Mesire alanına hareket edecek.

Güzeldere şelalesi ve Efteni gölü çevresinin gezilmesinin ardından ilk gün programı akşam etkinlikleri ile sona erecek.İkinci gün Topuk Yaylasını gezecek olan öğrenciler, üçüncü gün Konuralp ve Akçakoca'nın tarihi ve turistik yerlerini ziyaret edecek. Mihmandar aileler tarafından misafir edilecek Uşaklı Öğrenciler için 15 Temmuz Çarşamba gecesi veda eğlencesi düzenlenecek. Gönül Köprüsü öğrencileri 16 Temmuz Perşemb günü Düzce'den ayrılacak.