Çilimli'de faaliyet gösteren Erdemliler Derneği bu yıl da geleneği bozmadı ve "Altın ve Örnek Öğrencileri" ödüllendirdi. Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’nın da katıldığı ödül töreni Çilimli Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Düzce Belediyesi Zeybek Ekibi ve Gölyaka Kuyudüzü Mahallesi Muhtarlığı Karadeniz folklor ekiplerinin gösterisi ile başlayan törende açılış konuşmasını Erdemliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karadayı yaptı.

 Öğrenciler, kurulları tarafından belirleniyor

Karadayı, “İlçemiz ortaokullarından 10 altın ve 10 örnek öğrenci, okulların öğrenci davranışları değerlendirme kurulları tarafından belirlendi. Her yıl 20 öğrencimize 10 çeyrek altın, 10 gram altın altın ve örnek öğrenci belgeleri ile hediye paketleri takdim ediyoruz." dedi ve ayrıca öğrencilerin ileriki hayatlarında da desteklerini sürdürdüklerini ifade etti.

"Hedeflerinize varmak için hayallerinden vazgeçmeyin"

2006 yılı altın öğrencilerinden Eczacı Rümeysa Tükel de yaptığı konuşmada, ödüllendirmenin öğrencileri hayata tutunmalarında motive ettiğini belirterek, bu çalışmalarından dolayı Erdemliler Derneği’ne teşekkür etti. Tükel, öğrencilere her ne olursa olsun hedeflerine varmak için hayallerinden vazgeçmemesini de tavsiye etti.



"Erdemliler tüm ilçelere model"

Törene katılan Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı da yaptığı konuşmada, Erdemliler Derneği’nin örnek çalışmalarını takdirle takip ettiklerini vurguladı. Erdemliler’in model olduğunu ve her ilçede böylesine bir derneğin olması gerektiğine işaret eden Vali Dağlı, "Bu konuda Erdemliler Derneği  öncülük yapsın." dedi.

Çilimli Kaymakamı Sinan Korkmaz, Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Yunus Karaman, Göç İdaresi İl Müdürü Seyhan Akyüz, Düzce İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ekrem Yazar, MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Vefa Pehlivan, il ve ilçe protokolünden çok sayıda davetlinin katıldığı törende özgün çalışmalar yapan ilçe okullarının Yeşilay Kulübü öğrencilerine de hediyeler ve belgeler verildi.



Altın ve örnek öğrencilere ödül ve hediye takdimi ile süren tören toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Haber: C. ÜSTÜNER