Düzce Fen Lisesi'nde incelemelerde bulundu

Düzce'nin eğitimdeki başarı çıtasını yükseklere taşımak için göreve geldiği günden itibaren bu

konuya ayrı bir ehemmiyet gösteren Vali Fidan, yerinde incelemelerde bulunarak durum tespitleri yapmayı da ihmal etmiyor. Sınavlardaki kötü gidişata dur denmesi noktasında öğrenci-öğretmen-veli üçgenindeki işbirliğinin önemini sık sık vurgulayan Vali Fidan, hem ailelerle hem de eğitim camiasıyla biraraya gelerek, sorun, talep ve beklentileri birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor.


Öğrencilerle sohbet etti

Bu kapsamda Karahacımusa Mahallesi'nde bulunan Düzce Fen Lisesi'ne giden Düzce Valisi Ali Fidan, idareci ve öğretmenlerle istişarelerde bulunmanın yanı sıra okul binasında incelemeler yaptı.

Düzce Fen Lisesi ziyaretinde Vali Fidan’ı, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Şahin, Fen Lisesi Müdürü Mehmet Gedik ve öğretmenler karşıladı. Okul incelemesi kapsamında Fen Lisesi 12. sınıf öğrencileri ile bir süre sohbet eden Vali Fidan, daha sonra okul içerisinde ve laboratuvarı gezdi. Vali Ali Fidan öğretmenler odasında öğretmenler ile bir araya gelerek eğitim – öğretim faaliyetleri hakkında öğretmenlerden bilgiler aldı. Son olarak ise Düzce Fen Lisesi pansiyonunda incelemelerde bulunarak ziyaretini sonlandırdı.

En önemli anahtar omuz omuza hareket

Öte yandan eğitimi her zaman birinci öncelik tutan Vali Ali Fidan'ın Düzce'nin iyi yerlere gelmesinde en önemli anahtar olarak omuz omuza hareket edilmesini gösterdiği biliniyor. Bu amaçla seminerler, toplantılar, şuralar düzenlemek gibi bilindik yolların dışına çıkarak tüm ilgili kesimleri harekete geçirmek için mektupla çağrı yapma ve birebir görüşmelerde bulunma gibi yöntemleri seçen Düzce Valisi Ali Fidan'ın tüm bu girişimlerinin eğitime olumlu yönde yansıyacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Haber:C.ÜSTÜNER