Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Düzce Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Düzce’nin eğitim sorunlarını tartışmak amacı ile gerçekleştirilen “Düzce Eğitim Çalıştayı”nda sorunlar tespit edildi, çözümler oluşturuldu. 2 gün süren eğitim çalıştayında komisyonlar titiz bir çalışma yürüttü.
2 gün süren çalıştayla ilgili televizyonumuza özel değerlendirmede bulunan Vali Ali İhsan Su, önceliklerinin eğitim olduğunu yineleyerek çıkan sonuçlara göre önümüzdeki günlerde bir yol haritası çizileceğini söyledi.

Vali Su, “Eğitim bizim önceliklerimiz başında. Eğitim kalitesini artırma ve başarılı olmasını sağlamak bizim en önemli görevlerimizden bir tanesi. Bu Çalıştay buradaki kaliteyi nasıl yükseltebiliriz bunun yol haritasını çıkartacak. Çok faydalı buluyorum. Sonuçlarını almadım ama hep beraber değerlendirecek. Bize ön görülen yol haritası ile çocuklarımızın başarısını sağlayacağız. Hem üniversitemizin hem eğitim fakültesi dekanına teşekkür ediyorum. Önemli bir çalışma önemli de sonuçları olacak. Bizde onlara göre hareket edeceğiz.” dedi.

 

Haber: S. KAŞKIR