Düzce’de eğitim seviyesini artırmak amacıyla bu yıl düzenlenecek sınavlar öncesi, eğitimciler ile değerlendirmeler yapılmasını isteyen Vali Vasip Şahin’in talimatı ile toplantılar düzenlenecek. 2011-2012 eğitim öğretim yılı faaliyetleriyle ilgili olarak, istatistiki verilere dayalı genel bir değerlendirme yapılması amacıyla Vali yardımcısı Erdoğan Ülker başkanlığında bir dizi toplantı yapılacak. 6-9 mart tarihleri arasında düzenlenecek olan toplantılara ilköğretim kurumu yöneticileri ve tüm branş öğretmenleri katılacak.

6-9 Mart tarihleri arasında Valilik ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi toplantı salonlarında kademeli olarak yapılacak olan toplantılarda, devlet ve özel ilk öğretim ile orta öğretim kurumlarının idarecileri ve branş öğretmenleri ile, Düzce’nin geçmiş yıllardaki sınavlarda elde ettiği istatistiki veriler incelenerek değerlendirme yapılacak.

4 gün sürecek bu toplantıların ardından, önümüzdeki günlerde yine valilik tarafından bu yıl YGS’ye girecek olan 12. Sınıf öğrencileri için neler yapılabileceğini değerlendirmek üzere branş öğretmenlerinin katılacağı bir toplantı daha düzenlenecek.

Haber.S.KAŞKIR