Düzce Kız Meslek Lisesi'nde 7-19 Yaş Aile Eğitimi Projesi'ni tamamlayan 18 veliye düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Kız Meslek Lisesi toplantı salonunda düzenlenen törene Vali Vasip Şahin, Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı ve veliler katıldı.

Tören öncesi konuşma yapan Kız Teknik ve Meslek Lisesi Okul Müdürü Melek Özgüner eğitimden olumlu sonuçlar çıkacağına inandığını söyledi.

Velilerin gördüğü 8 haftalık kursun ardından düzenlenen törende kursa katılan veliler öğrencilerle birlikte aile eğitimini "Anne ve Çocuk Draması" adlı tiyatro oyunu ile anlattı. Bir veli ve çocuğunun eğitimden önceki ve eğitimden sonraki dönemlerinin anlatıldığı oyun büyük ilgi gördü.

Programda okul öğrencilerinin şiir okumasının ardından Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Cemal Çebi'nin çaldığı saz eşliğinde okul öğretmenlerinden Vildan Koç türkü söyledi. Tören, Vali Vasip Şahin’in kursu başarı ile bitiren velilere sertifikalarını takdim etmesiyle son buldu.

HABER: S.KAŞKIR