Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, SBS’de ve LYS yerleştirmelerinde başarılı olan öğrencilere hediye takdimi sırasında yaptığı konuşmada eğitimin son yıllarda Düzce’de büyük aşama kaydettiğini ifade etti.

Bu yıl itibari ile geçtiğimiz yıllara çok daha iyi bir konumda olduklarını belirten Sezer, bunun mimarlarının öğretmenler olduğunun altını çizdi.

Başlatılan aile öğretmenliği projesi ile ailelerin ayağına giderek görüşüldüğünün altını çizen Sezer sözlerini şöyle sürdürdü.

“Eğitim kısa vadede bir yatırım değil. Aile öğretmenliği projesi eğitimdeki başarımızın önemli bir etkeni oldu. Velileri okullara getirmede bazı sıkıntılarımız var. bu nedenden dolayı siz gelmiyorsanız biz geliriz dedik ve ailelerin ayaklarına giderek projeyi hayata geçirdik. Ailelerde bundan memnun kaldıklarını ifade ettiler. Bu projede ciddi mesafeler aldık. Biz velilerimizin % 77’sine ulaşmayı başardık. Bu işi yapan arkadaşlarımız gayet güzel bir organize ile aileleri tek tek dolaştılar. Tabi yapmayanlara da hesabını soracağız.”

Haber; R. BAL