Kutlu Doğum haftası çerçevesinde İl Milli eğitim Müdürlüğü ve İl müftülüğü tarafından organize edilen Bilgi ve Genel Kültür şiir ve kompozisyon yarışmalarının değerlendirme toplantısı Özel Öncü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, Yardımcıları, İl müftüsü Alaeddin Gürpınar ve yardımcıları, il bazında görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri ve organizasyonda görevli olan diyanet çalışanlarından oluşan 100 Kişilik davetli grubu akşam yemeğinin ardından Öncü Egemen Konferans Salonunda değerlendirme toplantısı yaptılar.

İl Milli Eğitim müdürü Yusuf Sezer, Kutlu doğum haftası’nın çok verimli geçtiğini belirterek emeği geçen herkesi kutladı. Kendilerinin eğitimci olduğunu söyleyen Sezer, kendilerine nerede ihtiyaç duyulursa orada olacaklarını, bu organizasyonlara destek vermenin de görevlerinden olduğunu söyledi.

Düzce İl Müftüsü Alaeddin Gürpınar ise, Kutlu Doğum Haftası’nda Milli Eğitim Müdürlüğü’nün verdiği destekten çok hoşnut olduğunu, Milli eğitim ve İl Müftülüğü arasında bu düzeyde dayanışmaya her yerde rastlamanın kolay olmadığını söyledi.

Katılımcılar, konuşmaların ardından, düzenlenen yarışmalara katılan eserler üzerinde değerlendirme çalışması yaptılar.