Valilik makam toplantı salonunda gerçekleşen imza töreni kapsamında, Düzceli hayırsever Murat Öztermiyeci tarafından 16 derslikli okul yaptırılacak.

Cumhuriyet Mahallesi ve Derelitütüncü Mahallesi’nin okul ihtiyacını karşılaması beklenen okulun bir an önce hayata geçirilmesi için çabalanacağı kaydedildi.



Gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, hayırsever Murat Öztermiyeci’ye teşekkür ederken, okulun Düzce’ye sağlayacağı katkıdan bahsetti.

Allah kabul etsin”

Oldukça önemli bir projeye imza atıklarını söyleyen Vali Dağlı, “Kıymetli hayırseverimiz Murat Bey, 16 derslikli bir okul yapmak istediğini bize iletti. Zaten biz kendisi ile bu konuyu daha önceden konuşmuştuk. Sağ olsun kendileri ikna oldu. Cumhuriyet Mahallesi ve Derelitütüncü Mahallesinin ihtiyacını karşılayacak olan 16 derslikli, güzel, prestijli, üst sınıf bir okulun inşasını kendi imkânları ile yapacak. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah bu hayrını kabul etsin” ifadelerini kullandı.



Yapılacak olan okulun yeni eğitim ve öğretim yılına yetiştirilmesi amaçlandığının belirtilmesinin ardından tören, imzaların atılmasıyla sona erdi.