Üniversiteye girecek adayların heyecanla beklediği YGS 24 Mart Pazar günü yapılacak. Sınav Merkezi Yönetiminden yapılan açıklamaya göre, sınava girecek olan öğrencilerin sınav esnasında dikkatleri dağılmaması için vatandaşlardan duyarlı davranmaları istendi.
YGS 24 Mart 2013 Pazar günü tek oturumda 10:00- 12: 30 saatleri arasında yapılacak olan Sınavın huzur ve güven içerisinde yapılabilmesi için, Düzce İl Sınav Koordinasyon kurulunca bir dizi güvenlik önlemleri alındı. Sınav sırasında öğrencilerin her türlü gürültü kirliliğinden etkilenmemeleri için, vatandaşlarında sınav yapılan okullar çevresinde bu konuda duyarlı davranmaları, araç kornası çalmamaları, inşaat ve kazı çalışmaları yapmamaları istendi
Sınava girecek adaylar ne yapmalı?
Sınava girecek adayların, sınava girerken yanlarında, her türlü iletişim araçları ile saat, Usb Bellek, Bluetooth gibi elektronik ve mekanik cihazlar, yiyecek, içecek (su hariç ) gibi tüketim maddeleri ile çanta, şemsiye, kalem, silgi, kalemtıraş, küpe, kolye, broş, yüzük gibi her türlü metal para ve metal içerikli aksesuar getirmeleri yasak. Ayrıca adaylar sınava gelirken Sınav Giriş Belgesi ve Nüfus Cüzdanı veya pasaport belgelerini de yanlarında bulundurmak zorunda.
Sınav günlerinde, Konuralp Yerleşkesinde ki Teknik Eğitim Fakültesi ve Orman Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Merkezi Derslik binalarına, Beçi Koop. Düzce ve Konuralp Belediye araçları tarafından ulaşım sağlanacak.

Haber: S. YANAR