Aylardır ekonomide yaşanan belirsizlikler ve dövizin devamlı iniş çıkış eğilimi göstermesi nakit para akışını ve sanayiyi de etkiledi. Düzce genelinde bulunan Organize Sanayi Bölgeleri de ekonomideki belirsizlik nedeniyle üretim konusunda beklemek zorunda kalıyor.

    Konu ilgili açıklamalarda bulunan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, her kesim gibi sanayi ve ticaretin de ekonomiden etkilendiğini ifade ederek yaşanan olumsuzluklar nedeniyle Düzce Organize Sanayi Bölgelerinin beklemede olduğunu söyledi.

    Bölgedeki fabrikaların ihracat ve ithalatlarında da ekonomiye bağlı olarak belirsizlikler olduğunu dile getiren Büyük, bu sorunun çözülmesi için ekonominin bir denge yakalamasını beklediklerini ifade etti. İlerleyen zamanlarda ne olacağını kendilerininde bilemediğini belirten Büyük, gelecekten ümitli olduklarını da sözlerine ekledi.

    Ekonomide yaşanan belirsizliğin her kesimi etkilediği ortadayken bu olumsuzluğun ilerleyen günlerde çözülüp çözülemeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor. Ekonominin ilerleyen zamanlarda yine aynı belirsizliğini devam ettirmesi halinde bu durumdan vatandaşların nasıl etkileneceği ise belirsizliğini korumaya devam ediyor.