Düzce Valisi Zülkif Dağlı, bu akşam Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Dağlı ilk olarak Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.



Dağlı, görüşmenin ardından meclis üyelerinin katılımıyla olağan meclis toplantısına katıldı. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Ertan Taşlı yönetiminde gerçekleştirildi.



Toplantıda TOBB tarafından hazırlanan 15 Temmuz Darbe Girişimi ve demokrasi mücadelesi ile ilgili video sunumu izlendi. Video sunumunun ardından Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, geçtiğimiz günlerde TOBB'da gerçekleştirilen Trakya-Marmara Bölge Odaları toplantısında TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yapmış olduğu sunumla ilgili meclis üyelerine bilgiler verdi.



Geçmişte basına açık yapılan olağan meclis toplantıları, Vali Zülkif Dağlı’nın katılımıyla birlikte basına kapalı sürdü. Meclis üyelerini tek tek dinleyen Dağlı, iş dünyasının son durumunu ve sorunları dinledi. 2,5 saat süren toplantıda meclis üyeleri, işten çıkarmalar ve işçilerin sık sık rapor almalarına değindi.

Faaliyetlerine devam eden kuruluşların durumuyla ilgili görüş alışverişinin yapıldığı toplantıya katılan Dağlı, edindiği bilgiler karşısındaki memnuniyetini ‘İyiki gelmişim’ diyerek ifade etti. Oda ve genel çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Zülkif Dağlı, meclis üyelerinin sorularına da cevaplar verdi. Dağlı, il genelinde kurulan komisyon ve kurullar hakkında bilgiler aktardı.

Dağlı, son olarak Düzce ekonomisinin daha iyi olması için koordineli bir şekilde çalışacakları ifade etti.