Gümüşova Belediyesi, ilçenin çehresini daha modern bir hale getirmek için hummalı bir çalışmaya girişti. Kış aylarının zor hava koşullarına karşılık sahada yoğun şekilde yürütülen alt ve üst yapı çalışmaları sorunların aşılmasını bekleyen ilçe halkı tarafından da takdirle karşılandı.

Şu günlerde Fatih Mahallesi’ndeki eksikliklerin giderilmesine yoğunlaşılırken, yeni yolların açıldığı mahalleye ayrıca bir de camii yapılıyor.  
  
Adeta şantiye alanını andıran ilçe merkezindeki çalışmaları, Belediye Başkanı Ahmet Azap ve meclis üyeleri çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Azap, alt yapıda su borularının yenilenmesi ve bakım çalışmalarının yanı sıra kanalizasyon ve doğalgaz çalışmaları yapıldığını belirtirken, üst yapıda ise sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

“Sözümüz vardı yerine getiriyoruz”
Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Gümüşova’da dört koldan çalışma var. Neredeyse her sokakta çalışma yapıyoruz. Sözümüz vardı yerine getiriyoruz. Keşke daha çok imkanımız olsaydı halkımızın daha fazlasını hak ediyor. Biz geldikten sonra Gümüşova değişim içine girdi. Bizi takip edin bu değişimi devamlı göreceksiniz. Hizmet varsa hayat var. Hayat varsa hizmet var.”
 

Öte yandan ilçede yapılacak tüm alt ve üst yapı çalışmalarının toplam maliyetinin 5 milyon TL olduğu öğrenilirken, belediye ekiplerinin program dahilinde diğer mahallelere de beklenen hizmetleri götüreceği bildirildi.