Düzce'de faaliyette bulunan Realkom Tekstil Ürünleri Pazarlama, İstanbul’da bulunan merkezini Düzce’ye taşıdı. Konuralp, Beyköy ve Doğanlı'da tekstil fabrikaları bulunan Realkom artık Düzceli oldu. Bugün Realkom’un Konuralp'te bulunan fabrikasında düzenlenen toplantıda, fabrikanın artık Düzceli olduğu ve istihdam sayısını 3 bine çıkaracağı vurgulandı. Konuralp Belediye Başkanı Yusuf Ercan, Düzce TSO Başkanı Metin Büyük, Düzce Defterdarı Sabahattin Parmakerli, Şirket ortakları Yusuf Özdemir, Erkan Kayhan, Murat Öztürk, Genel Müdür Mutlu Kayan ve işçilerin katıldığı toplantıda konuşan TSO Başkanı Metin Büyük, "Düzce'de faaliyette bulunan Realkom artık Düzceli olmuştur. İnşallah istihdam sayısını da arttıracaktır. Hem ekonomik olarak hem de istihdam olarak Düzce'ye katkı sağlayacaktır." dedi.

Düzce Defterdarı Sabahattin Parmakerli, Realkom'un istihdam için Düzce’ye büyük bir katkı sağladığını dile getirdi. Parmakerli, “Bu günden sonrada Düzce vergi dairesi mükellefi oldular kendilerini tebrik ediyorum. Bu sayede Düzce'nin vergi gelirini arttıracaklar" dedi.

Realkom Genel Müdürü Mutlu Kayan, şirketin büyümesinde işçilerin büyük payı olduğunu savunarak, bu sayede verimliliğin arttığını vurguladı. Toplantıda, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Realkom yöneticilerine plaket verildi.

Haber; H. İŞCAN