Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 3600 ek gösterge çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili bir düzenlemenin ise gündemde olmadığını açıklayan Selçuk, gelecek hafta şehit yakını, gazi ve gazi yakını atamalarını gerçekleştirecekleri müjdesini verdi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, muhabirlerle kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıda bir yandan sohbet edilirken bir yandan da Bakan Selçuk basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Çalışma hayatına dair önemli açıklamalarda bulunan Selçuk, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili düzenleme konusunda, "Gündemimizde yok şu anda. Çocuklarımızın geleceği için gündemimizde yok esasında" dedi.

Emekli maaşlarına da değinen Selçuk, dosya bazında artık bin liranın altında emekli aylığı kalmayacağını belirterek, Şubat ayında bunun aylıklara yansıyacağını söyledi.
Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı uzmanlarıyla birlikte çalışan AK Parti Grubu'nun önümüzdeki günlerde Meclise sunacağı ve 1 milyon 600 binin üzerinde çalışanı ilgilendiren 3600 ek gösterge düzenlemesinde gelinen son noktaya ilişkin de bilgi veren Bakan Selçuk, "3600 ek gösterge çalışmalarımız Devlet Personel Başkanlığı ve bakanlıklarımızla devam ediyor" dedi. (hürriyet.com)
 

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ