Düzce’nin yerel marketi Çimaş, 8. şubesini bugün çok sayıda davetlinin katılımıyla Memursen Konutlarında hizmete açtı.

Çimaş Marketin açılışına Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Müfütüsü Selami Emen, İl Dernekler Müdürü Adnan Zengin ve Cimaş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncer’in yanı sıra çok sayıda davetli de katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Çimaş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncer, Çimaş’ın her geçen gün hedefini büyütüp, geliştiğinin altını çizerek, 1998 yılında 5 kurucu ve 40 ortakla kurulan Cimaş adını artık 3 firma ile Türkiye’ye duyurduğunu belirtti.

 “CİMAŞ olarak üç firmamız bulunuyor. Bunlardan birincisi market. Biz 1998 yılında marketi açtığımızda bu sürece geleceğimizi hiç düşünmüyorduk. Tabi ki bunda en büyük katkı vatandaşlarımızın bize olan güveni oldu. Bugün Memursen konutlarında 8. Şubemizi açıyoruz. İnşallah marketler zincirimizi daha da genişleteceğiz. İkinci firmamız ise Tekstil ve Aksesuar üzerine.  Düzce’de 1200 metre kare alanda entegre tesisimiz bulunuyor. Şu anda tekstil ve aksesuar fabrikamızda 300’e yakın çalışanımız var. Belki de Tekstil firmamız Türkiye’de en çok mal üreten fabrikalardan biridir. İstanbul Merter’de en büyük showroom bizim ve orada çok değişik mallarla Düzce’yi en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz. Üçüncü firmamızı ise 3 ay önce kurduk. Buda CİMAŞ brode. Melen mevkiisinin arka bölümünde bulunuyor. Yakın gelecekte bu firmamızda da yaklaşık 150 işçiyi çalıştıracağız. Sizlerle daha da büyüyeceğiz” dedi.

Tuncer’in ardından Düzce’de iyi bir sitede iyi bir markanın açılışına katıldığından dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Başkan Bayram, yaptığı açıklama da Düzce Memursen Evleri gibi konut projelerinin olduğunu dile getirerek Bu gibi site çalışmalarımız olacak. Memursen konutları gibi sitelerin devamı gelecek dedi.

Konuşmanın ardından Düzce İl Müftüsü Selami Emen açılış duasını yaptı ve Duanın ardından Çimaş’ın 8. Şubesinin açılış kurdelesi kesildi.

Açılışın ardından davetliler marketi gezdi ve kendilerine yapılan ikramları tatdılar.

Haber: Ü.ÇETİN